May

4-10 Mayıs tarihleri arası "İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası" dolayısıyla Afet Hazırlık Kulubü danışman öğretmeni Esra Çakır, Kulüp başkanı Arda Tümen ve Kulüp başkan yardımcısı Sezin Yeşil tarafından okuldaki tüm sınıflara İş Sağlığı ve Güvenliği konulu kısa bir sunum ve yangın tüpleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Kulüp öğrencileri tarafından 08/05/2023 tarihinde İş Sağlığı ve Güvenliği konulu pano hazırlandı.

Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle, belde belediye başkanımız Sayın Cengiz BALKAN beyefendi ve meclis üyesi Seher hanıma, nazik ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkür ederiz.

Kas

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Ölümünün 84. yılında Mustafa Kemal ATATÜRK'ü rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz...

Eyl

Okulumuz Coğrafya Öğretmeni Dilara Lale TURANLI, Balıkesir'de düzenlenen TÜBİTAK 2237-A BİDEP destekli, "Coğrafya Eğitiminde Yenilikçi Yaklaşımlar ve Alan Yazına Katkısı" adlı projeye katılarak, cografya alaninda Türkiye genelindeki 20 coğrafya öğretmeni ile birlikte teorik ve uygulamalı eğitimler almıştır. Kendisini tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Eyl

Coğrafya Öğretmenimiz Dilara Lale TURANLI, 22-28 Ağustos 2022 tarihleri arasında Yıldız Teknik Üniversitesi'nde düzenlenenTÜBİTAK4005 "Değerlerin ve Çevrenin Çizgi Romanı" adlı projeye katılmıştır. Kendisini tebrik eder, başarılar dileriz.

Ekm

Okulumuz coğrafya öğretmeni ve eTwinner Dilara Lale TURANLI, MY CITY MY IDENTITY MY COUNTRY MY HISTORY adlı eTwinning projesini kurmuştur. Öğrencilerimizle birlikte, daha önce de yürütüp kalite etiketi ile sonuçlandırdığı projelerinin ışığında, önemli bir proje olacağını belirtti. Kendisine ve öğrencilerimize başarılar diliyor, etiketli bir proje olmasını diliyoruz.

Ekm

Okulumuz Coğrafya Öğretmeni Dilara Lale TURANLI, 6-11 Eylül tarihleri arasında, TÜBİTAK 4005 Projeleri kapsamında, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nde "Sosyal Bilgiler Eğitiminde Yenilikçi Eğitim Uygulamaları: Web 2.0 Araçları Projesi" eğitimine katılmıştır. Sertifika programın, TÜBİTAK Başkanı Prof Dr. Hasan MANDAL'ın katılımı ile son bulmuştur. Öğretmenimize, bundan sonraki projeerde başarılar dileriz.