Etiket Sonuçları: Ayvacık MEM

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun

May

18 Mayıs Müzeler Günü münasebetiyle, okulumuz Coğrafya Öğretmeni Dilara Lale TURANLI, öğrencilerimizle birlikte, beldemizdeki Adatepe Zeytin Yağı Müzesi ve Antik Sabunhane Müzesini gezerek, yetkililerden bilgi aldı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, başarılar dileriz.

May

4-10 Mayıs tarihleri arası "İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası" dolayısıyla Afet Hazırlık Kulubü danışman öğretmeni Esra Çakır, Kulüp başkanı Arda Tümen ve Kulüp başkan yardımcısı Sezin Yeşil tarafından okuldaki tüm sınıflara İş Sağlığı ve Güvenliği konulu kısa bir sunum ve yangın tüpleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Kulüp öğrencileri tarafından 08/05/2023 tarihinde İş Sağlığı ve Güvenliği konulu pano hazırlandı.

Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Ock

KÜÇÜKKUYU FERNUR SÖZEN ANADOLU LİSESİ 1992 yılında Küçükkuyu Yeşilyurt Lisesi ismiyle beldeye bağl Yeşilyurt Köyünde bulunan ilkokul binasında eğitim-öğretime başlamış olup, aynı yıl Küçükkuyu İlköğretim Okulu bahçesinde yer alan ek binada eğitim öğretime devam etmiştir. 1999 yılında rahmetli General Nihat KOCABAŞ tarafından ek binada tadilat ve güçlendirme çalışmaları yapılmış ve okulumuzun ismi Küçükkuyu Yeşilyurt General Nihat KOCABAŞ Lisesi ismini almıştır. Okulumuz 2009 yılı Eylül ayında hayırsever Fernur SÖZEN tarafından yapılan yeni binasına taşınmış ve ismi Küçükkuyu Fernur SÖZEN Lisesi olarak değiştirilmiştir. 2013- 2014 eğitim-öğretim yılında anadolu lisesi olmuş ve adı Küçükkuyu Fernur SÖZEN Anadolu Lisesi olarak değiştirilmiştir. Halen eğitim- öğretim faaliyetlerine gündüzlü öğrencileriyle devam etmektedir.

Ekm

Okulumuz coğrafya öğretmeni ve eTwinner Dilara Lale TURANLI, MY CITY MY IDENTITY MY COUNTRY MY HISTORY adlı eTwinning projesini kurmuştur. Öğrencilerimizle birlikte, daha önce de yürütüp kalite etiketi ile sonuçlandırdığı projelerinin ışığında, önemli bir proje olacağını belirtti. Kendisine ve öğrencilerimize başarılar diliyor, etiketli bir proje olmasını diliyoruz.

Ekm

Okulumuz Coğrafya Öğretmeni Dilara Lale TURANLI, 6-11 Eylül tarihleri arasında, TÜBİTAK 4005 Projeleri kapsamında, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nde "Sosyal Bilgiler Eğitiminde Yenilikçi Eğitim Uygulamaları: Web 2.0 Araçları Projesi" eğitimine katılmıştır. Sertifika programın, TÜBİTAK Başkanı Prof Dr. Hasan MANDAL'ın katılımı ile son bulmuştur. Öğretmenimize, bundan sonraki projeerde başarılar dileriz.