OKULUMUZUN TARİHÇESİ

KÜÇÜKKUYU FERNUR SÖZEN ANADOLU LİSESİ 1992 yılında Küçükkuyu Yeşilyurt Lisesi ismiyle beldeye bağl Yeşilyurt Köyünde bulunan ilkokul binasında eğitim-öğretime başlamış olup, aynı yıl Küçükkuyu İlköğretim Okulu bahçesinde yer alan ek binada eğitim öğretime devam etmiştir. 1999 yılında rahmetli General Nihat KOCABAŞ tarafından ek binada tadilat ve güçlendirme çalışmaları yapılmış ve okulumuzun ismi Küçükkuyu Yeşilyurt General Nihat KOCABAŞ Lisesi ismini almıştır. Okulumuz 2009 yılı Eylül ayında hayırsever Fernur SÖZEN tarafından yapılan yeni binasına taşınmış ve ismi Küçükkuyu Fernur SÖZEN Lisesi olarak değiştirilmiştir. 2013- 2014 eğitim-öğretim yılında anadolu lisesi olmuş ve adı Küçükkuyu Fernur SÖZEN Anadolu Lisesi olarak değiştirilmiştir. Halen eğitim- öğretim faaliyetlerine gündüzlü öğrencileriyle devam etmektedir.

Yayın: 28.01.2022 - Güncelleme: 29.01.2022 18:02 - Görüntülenme: 525